Samen in beweging

Sporta Infinity Run is een unieke beweegcampagne van Zeker Sporten, een merk van Sporta-federatie VZW.

Het doel van de Sporta Infinity Run is iedereen in beweging krijgen én te houden. Voor elke editie van de Sporta Infinity Run bereiden we onze deelnemers optimaal van de start tot de finish... en daarna. We streven ernaar om jou je persoonlijke doel te laten bereiken.

‌We organiseren jaarlijks een reeks van loopevents verspreid over Vlaanderen. De events bestaan uit een voorbereidingstraject, een eventdag waarop je samen met de andere deelnemers loopt, aangemoedigd wordt en beleeft. En we nemen je ook mee in een natraject zodat je blijft bewegen. Misschien wel naar een volgende editie van de Sporta Infinity Run?

Verantwoord & duurzaam sporten

De ondersteuning op maat - op het niveau van elke deelnemer - wordt voorzien door Zeker Sporten.

Trainingsschema

Onze deelnemers krijgen een trainingsschema volledig volgens hun persoonlijk doel. Start je nog maar net met joggen? Ook daar hebben we een programma voor.

Online seminaries

Geregeld kan je via Zeker Sporten online seminaries volgen rond sport en gezondheid. Ze worden telkens gegeven door zorgvuldig uitgekozen experten.

Tips & tricks

Een optimale loop beleven? Daarvoor kan je soms de nodige tips & tricks gebruiken. Zeker als beginnend loper. Via de sportieve tips en newsletters wordt je helemaal klaargestoomd.

Natraject

Is De 8 goed verlopen? Zeker Sporten helpt je ook graag nadat je de finish bereikte. Rust en recuperatie zijn heilig maar krijgen vaak weinig aandacht. Toch is het de eerste stap naar het vervolg... of naar je volgende doel. Test zelf het effect tijdens de volgende Sporta Infinity Run.

Contacteer ons

Sporta Infinity Run is een evenement van Zeker Sporten

Zeker Sporten is een aanbod van multisportfederatie Sporta. De uitdaging? Zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen - in een club of individueel. Daarvoor biedet Zeker Sporten je een betaalbare sportverzekering aan. Bovendien krijg je tips, trainingsschema's en preventie-oefeningen, voor beginners en meer ervaren sporters.

Sport zoals jij dat wil

Vroeger ging je naar de sportclub. Vandaag sport je waar en wanneer jij dat wilt. Daarom vind je bij Zeker Sporten de begeleiding die je nodig hebt: van schema’s voor basistraining tot preventietips van experts. Voeg daarbij hun verzekering en je hebt alles om veilig en verantwoord te sporten.

NAAR DE ZEKER SPORTEN WEBSITE