Veelgestelde vragen

Wil je graag deelnemen aan de Sporta Ifinity Run? Kies de locatie(s) waar jij graag wil deelnemen en schrijf je in.
‌Let op: per locatie volg je een andere inschrijflink. Inschrijvingen lopen via Eventgoose.

‌Een standaard deelname kost, ongeacht de afstand die je loopt, € 12 in voorverkoop. Voor - 18 jarigen is dit € 8. Ben je lid van Zeker Sporten? Dan krijg je € 3 korting.

‌Last minute inschrijven? Dat kan. Je betaalt als volwassene € 15 aan de kassa en als - 18 jarige € 10. Ook hier krijgen leden van Zeker Sporten € 3 korting. 

Vanaf 10 deelnemers geniet je van een groepsinschrijving. Je duidt een groepsverantwoordelijke aan die jullie inschrijft. De groepsverantwoordelijke haalt alle borstnummers samen af bij het aanmelden.

Er is geen minimumleeftijd voor de Sporta Infinity Run. Iedereen kan deelnemen. De kleinste lus bedraagt telkens 2 of 3 km. Lukt dat nog niet? Je kan altijd een stukje wandelen. 

‌We raden iedereen aan om geen inspanningen te doen waarop iemand fysiek niet is voorbereid. Het is aan de sporter - of de voogd - om te beslissen hoe hij omgaat met medische informatie. Sporta draagt geen verantwoordelijkheid. Wel kan Zeker Sporten je hiermee verderhelpen en voorbereiden.

  • Je deelname bevat een voorbereiding met een trainingsschema en tips & tricks. 
  • Daarnaast zorgen we voor een aantrekkelijk parcours dat langs lokale trekpleisters loopt. 
  • Voor en na je loop mag je gratis gebruik maken van de bagagebewaring, kleedkamers en douches.
  • Ook al is de Sporta Infinity Run geen wedstrijd, het is altijd fijn om je tijd te weten. Je krijgt een borstnummer die zorgt voor tijdsregistratie.
  • Daarnaast krijg je ook een goodiebag.
  • Onderweg kan je rekenen op bevoorrading. En na (of voor; of tijdens) je loop kan je terecht in de gezellige fan- en funvillage waar je eventueel een snack of drankje kan kopen.
  • Een ongelukje? We voorzien medische bijstand.
  • Ook ben je verzekerd: verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid via Zeker Sporten vanaf je inschrijving tot en met de volgende editie van de Sporta Infinity Run.
  • Daarna nog verder zeker sporten? Je ontvangt 25% korting op het afsluiten van een Zeker Sporten pakket.
  • Een leuk aandenken aan de Sporta Infinity Run? Onze huisfotografen proberen iedereen in beeld te brengen; daarnaast is er een fotobooth en maken we een leuke aftermovie die je per mail ontvangt daags na het evenement.

Het parcours van de Sporta Infinity Run loopt steeds over twee lussen. De kleine lus is 2 of 3 km lang, de grote lus is telkens een stukje langer; afhankelijk van de locatie. Op de kruising in het midden ligt de fan- en funvillage. 

‌Welke afstand je loopt op het parcours, hoeveel keer je het parcours loopt, met wie je het parcours loopt, of je het loopt met onderbrekingen of niet, kies je helemaal zelf. Dat is het unieke aan dit parcours: het is toegankelijk voor elke loper!

‌Een standaard parcours ziet er zo uit:

Het programma hangt af van de locatie waar de Sporta Infinity Run plaats zal vinden. Ga naar de pagina van de locatie waarvan je benieuwd bent naar het programma om meer te weten te komen. 

‌Let op: we werken met een groepsstart, maar deze is niet verplicht mee te doen. Wil je een half uurtje later starten? Geen probleem. Je eindtijd is gebaseerd op je netto-tijd (vanaf het moment dat je over de startmat loopt). De tijdsregistratie gebeurt via Race Result.

Op het parcours van de Sporta Infinity Run staat één bevoorradingspost met water. Bij het verlaten van het parcours staat nog een bevoorradingspost waar je water en sportdrank kan krijgen. We voorzien bekertjes. 

Tijdens de Sporta Infinity Run bieden we geen persoonlijke fotoservice aan. Maar dat neemt niet weg dat de kans niet groot is dat je in the picture zult staan. Onze huisfotografen doen hun uiterste best om mooie foto's van de lopers te nemen. Dus don't forget to smile.

‌Daarnaast zal een videograaf ook bewegende beelden maken. Waarom dan? Voor de aftermovie natuurlijk!

‌En last but not least: in onze fan- en funvillage kan je je mooiste glimlach opzetten (runner's high, right?) in de photobooth.

‌Kom je liever niet in beeld? Vertel het ons wanneer je je loopnummer komt afhalen. Je krijgt van ons een sticker die je kan opplakken. Zo ziet de foto- of videograaf dat je niet in beeld mag komen.

Bij het binnenbrengen van je sporttas zal er een genummerd bandje aan je tas bevestigd worden, waarbij je een armbandje ontvangt met hetzelfde nummer. Na het lopen kan je enkel op vertoon van je armband je sporttas terug ophalen. 

‌Opgelet: eens je jouw sporttas hebt afgegeven, kan je ze pas na de loop terugkrijgen.

‌Openingsuren: 12u - 18u

In de sporthal achter de aanmeldplaats zijn er gescheiden kleedkamers en douches voorzien. Ze staan op het domein aangegeven.

‌Openingsuren: 12u - 18u

Tijdens het loopevent van de Sporta Inifinity Run waarvoor je bent ingeschreven geniet je van een volledige verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Wil je een heel jaar genieten van de verzekering, tips en advies van Zeker Sporten? Dan kan je een pakket afsluiten via Zeker Sporten. Omdat je deelneemt aan de Sporta Inifinity Run krijg je 25% korting.