Uniek 
parcours

Met oneindig veel mogelijkheden

Infinity Parcours

De Sporta Infinity Run loopt over een uniek infinity parcours. Ons parcours heeft twee lussen die aan elkaar aansluiten waardoor het een infinity-teken vormt. ‌ ‌

‌Je loopt zoveel je wil
‌‌Hoe lang het parcours is? Dat hangt af van de locatie. ‌Het parcours bestaat altijd uit een kleine lus die 2 of 3 km telt en een grotere lus. Je kiest helemaal zelf of je de grote lus, de kleine lus, beide lussen of meerdere lussen loopt. ‌ Je kan ter plaatse, terwijl je loopt, je keuze maken. De prijs blijft gelijk!

‌Zin om meerdere keren te lopen? ‌ ‌
‌‌Het parcours blijft een hele namiddag open. Je kan dus ook kiezen of je jouw doel in één keer loopt, of een pauze wil inlassen.

‌In Pelt telt de kleine lus 3 km en de grotere lus 4 km.
‌In Herentals telt de kleine lus 3 km en de grote lus 5 km
‌Combineer met deze twee lussen zelf je totaalafstand!

Beleving

We zorgen 100% zeker voor een parcours met veel afwisseling. Maar af en toe een extraatje onderweg is altijd leuk toch?

‌Wat dacht je van cheerleaders die je aanmoedigen? Of een fanfare die langs de kant van de weg speelt? Borden met leuke slogans er op? Voor je het weet heb je de lus(sen) uitgelopen.

Verharde weg?

Dat hangt af van de locatie van de Infinity Run. Voor de twee runs samen proberen we het 50/50 te houden. De ene lus zal wat meer verharde weg inhouden dan de andere. Hierdoor hopen we beide liefhebbers te plezieren.
Voor de editie in Westerlo 2022 was de lus van 3 km voor 60% onverhard en de lus van 5 km voor 35%.

Fun- en fandorp

Daar waar de lussen van de Infinity samenkomen, is de start én de finish gelegen. Het is het hart van ons parcours.

‌Je vindt er een heus fun- en fandorp waar je iets kan eten, drinken, waar de muziek op aangenaam volume door de boxen speelt, waar kinderen zich amuseren op de springkastelen,...

Lijkt me een leuk parcours om te belopen!

TOON ME ALLE LOCATIES