Oneindig veel teambuilding

De Sporta Infinity Run is de ideale teambuilding voor bedrijven en groepen vanaf 10 personen. Een hechte band vormen? Neem deel!

Samen lopen, gelijk welk niveau

Ons parcours loopt in een 8-vorm waardoor iedereen samen loopt. Of je nu een beginnend loper bent of al aan 10 miles zit... Jullie lopen op hetzelfde infinity-vormige parcours. Leuk toch? 

WIJ DOEN MEE
Ook supporters horen er bij

Wie het volledige parcours loopt, zal 3 x onze fan- en funvillage passeren. De ideale uitvalsbasis voor supporters. Ze kunnen er juichen maar ook genieten van food, drinks en animatie.

De eerst stap naar fitte collega's

De Sporta Infinity Run is het ideale sportieve evenement om je teamleden te enthousiasmeren en de werkvloer in beweging te zetten. Perfect want iedereen weet: fitte werknemers zijn happy werknemers.

Inschrijven als groep?

Toegankelijk voor elk niveau
‌Door het infinity-vormig parcours kan je kiezen om slechts de kleine lus te lopen, maar ook de grote lus... of een veelvoud van deze 2 lussen zijn mogelijk. Voor ieder wat wils dus. Ps.: je kan tijdens het lopen zelf kiezen hoe lang je loopt.
‌Welke afstand je ook loopt, 
je betaalt gewoon één prijs.

Schrijf in als groep
‌vanaf 10 deelnemers. 
‌Er is slechts één groepsverantwoordelijke die alle goodiebags, deelnamenummers,... afhaalt voor de ganse groep.

Groepsfoto
‌Uiteraard mag een aandenken aan de Sporta Inifinity Run niet ontbreken. Kom naar de photobooth in onze fan- en funvillage en ga samen op de foto!

25% korting bij Zeker Sporten
‌Wist je dat je een extra korting krijgt wanneer je bij Zeker Sporten een bedrijfspakket afsluit voor je werknemers? Met dit pakket geef je hen een extra duwtje in de rug tijdens het sporten binnen én buiten de bedrijfsomgeving

MEER WETEN OVER DE SPORTA INFINITY RUN? >>


JA! SCHRIJF ONS IN